WEDNESDAY 4 DECEMBER 2019

Open

7PM – 9PM
Facebook

Workshop om elektronisk musikproduktion for begyndere med undervisere Nicholas Dong og Ayo Krohn. Workshoppen foregår på dansk.

HVEM HENVENDER WORKSHOPPEN SIG TIL?

Workshoppen er åben for alle og er tiltænkt dig, der gerne vil i gang med at producere elektronisk musik, men ikke er begyndt endnu. Hvis du allerede er i gang med at producere musik, men har brug for tips og vejledning, holder vi også workshoppen Musikproduktion for let øvede.

OM UNDERVISERNE

Nicholas, der også går under navnet Paxton Fettel, er en etableret dansk artist på den internationale scene. Med mange års erfaring som musiker, producer, dj, underviser, mix, masterering og eventmager. Han er resident på Culture Box, har eget pladeselskab og har været en fast del af Københavns natmusik siden 2011.

Ayo Krohn har produceret musik og lyddesign siden hun startede på Sonic College’s lyddesigneruddannelse i 2013, og er sidenhen begyndt at bygge egne instrumenter og synthesizere. Udover musikproduktion og elektroniske kredsløb interesserer hun sig bl.a. for meditation, teknologi og filosofi, og spørgsmål såsom hvordan man som producer og udøvende kunstner kan optimere sin arbejdsproces ved hjælp af forskellige værktøjer og skabe en bæredygtig balance mellem arbejde – passion – og sundhed/velvære. Hun er en del af Copenhagen Music Maker Space, hvor folk mødes til Torsdagshack for at bygge eller reparere audioudstyr, og har afholdt workshops i diy-synths og mikrofoner.

Det koster 50 kr i tilmeldingsgebyr at deltage.

OBS: Der er begrænsede pladser til arrangementet og tilmelding er nødvendig.

TILMELDING

Tilmelding foregår ved at skrive en mail med fuldt navn og telefonnummer til nicoline@culture-box.com. Skriv “Musikproduktion for begyndere” i emnefeltet.

Derudover skal du sende 50 kr til Culture Box’ Mobilepay: 16345 – skriv “Unboxed” i kommentarfeltet.

Culture Box Unboxed er et arrangementskoncept, der samler alle Culture Box’ videns- og netværksarrangementer under én paraply: workshops, artist talks, paneldebatter, netværksarrangementer og meget mere. Alt sammen for at styrke det elektroniske musikmiljø og hjælpe nye talenter frem.